Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal
WordPress ontwerp | WRP
door: Lars
Sitback gebruikt WordPress

Aanwezig zijn op het www is tegenwoordig een must.
Het is je digitale visitekaartje. Zo weet men je altijd snel te vinden. De vorm waarin is een ander verhaal. Sitback helpt je graag hierbij. In deze tijd wil bijna iedere klant een database website. Sitback gebruikt hiervoor WordPress.

Sitback is gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites. Eventueel inclusief webshop. Jarenlang heb ik compleet custom made html websites gemaakt. Deze ervaring neem ik nu mee naar het opzetten van betaalbare WordPress database websites.

Sitback levert de unieke ‘one stop and go©’-service. Jij leunt achterover en kijkt mee. Ik ontwerp en bouw de WordPress website met de uitstraling die jij wenst: zakelijk, onderscheidend of helder. Én altijd afgestemd op je eigen huisstijl, zodat jij ook op internet herkenbaar blijft.

Mijn werkwijze is als volgt.
In overleg kiezen we een professioneel, degelijk en vooral veilig wp-thema. Sitback schaft dit aan en richt het nieuwe WordPress thema volledig in. Sitback maakt overduidelijk gebruik van de kenmerkende stijlelementen uit je huisstijl. Herkenbaar voor iedere bezoeker.

Ik verzorg de installatie van WordPress bij de provider en timmer de beveiliging helemaal dicht. Ik installeer een backup van uw database & WordPress files.
Optioneel lever ik een onderhoudscontract per kwartaal. Natuurlijk kunt u het onderhoud ook zelf doen. Het is noodzakelijk dat dit gebeurt. Updates van plug-ins en thema zijn onontbeerlijk om u website veilig te houden.

WordPress: Snel, veilig (HTTPS + SSL), betrouwbaar, modern en uiterst flexibel. Precies wat u zoekt voor uw nieuwe website.

"Iedereen kan met WordPress overweg. Na twee uurtjes uitleg geen enkel probleem"

– Lars, webdesigner bij Sitback –

Extra mogelijkheden van de uitmuntende Sitback-Wordpress-service
 • 2 Soorten onderhoudscontracten voor uw WP website
 • Installeren van een Woocommerce webshop
 • Koppeling met Google ‘mijn bedrijf’
 • Gebruik maken van Google webmaster tools
 • Google api’s aanmaken en koppelen
 • Installeren van een caching plugin
 • Yoast SEO plugin (Search Engine Optimalisation)
 • Invoeren SEO van de homepagina (rest in overleg)
 • Installatie agenda/events plugin
 • Verzorgen SSL Certficaat (versleuteling)
 • Mixed content verwijderen
 • Backup draaien op Google Drive
Wat is WordPress?

Veel mogelijkheden
WordPress is het het meest gebruikte CMS (Content Management System) voor het bouwen van websites. Het wordt veel gebruikt voor blogs, grote websites en webwinkels. Ook de grote bedrijven hebben WordPress ontdekt. Kortom, erg populair. En dat is volkomen terecht.

 

Het WordPress CMS draait op en externe database.
Het voordeel van een CMS is dat de vormgeving en de inhoud gescheiden zijn. Dit maakt het aanpassen van content heel makkelijk en flexibel. Simpele aanpassingen zijn binnen een paar minuten geklaard. Je logt in op het dashboard en gaat aan de slag. De verwerking is direct. Save and done. Uiteraard is het niet plug and play. Enige kennis is noodzakelijk. Maar dat vergt hooguit een paar uurtjes.

 

Ben je benieuwd naar mijn
WordPress onderhoudsprijzen?

Sitback nieuws
Sitback social media
Sitback nieuw logo 2016
"Ik reageer snel. Binnen 24 uur"
STUUR SITBACK
EEN BERICHT
Back To Top
Zoeken