Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Het CV van Lars Eckardt staat online op sitback.nl

Van alle smaken thuis. Lars staat er gekleurd op. 

Grapje deze bovenstaande heading. Toch dekt het aardig de lading. Sinds kort staat het CV van Lars te bekijken op deze website. Hier ziet u wat ik in mijn loopbaan heb gedaan en nog steeds doe. En met veel plezier. Een prachtig plaatje, al zeg ik het zelf :). Ik moet me toch verkopen via deze weg. Hahaha

Het heeft een paar jaar geduurd. Ik ben tot het inzicht gekomen dat mijn curriculum vitae niet alleen bij Linkedin hoort te staan, maar eigenlijk gewoon primair hier op deze website. Raar dat het niet meer gebeurt. Bij deze. Een mooi duidelijk en kort overzicht. Tevens kunt u ook mijn cv op deze dedicated pagina downloaden. En wie weet is het interessant voor u en hebben we snel een overleg.

Mijn curriculum vitae staat hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken