Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal
Grafische vormgeving | GFX
door: Lars
Mooie ontwerpen maken

De grafische stijl in een ontwerp heeft een duidelijk effect op de perceptie van je produkt. Dat in goede banen leiden is een uitdaging die Sitback altijd aangaat.

Ik help je graag de grafische kant van jouw idee vorm te geven. Met behulp van de betere grafische pakketten, zoals Illustrator, Photoshop en Indesign. Ik begeleid het productieproces van A tot Z en lever een goed eindproduct dat voldoet aan alle wensen.

Ben je op zoek naar een moderne en complete huisstijl met bijbehorende website, een folder of brochure. Of je wilt een onderscheidende mailing versturen. Je hebt zelf vast al wat ideeën, maar mist een sparring partner met vakkennis. Zoek niet verder. Sitback is je partij.

Zonder probleem maakt Sitback een uitstekende digitale werktekening voor een schappelijke prijs. Uitleveren als hoge resolutie PDF is geen enkel probleem. En dat allemaal binnen Adobe Creative Cloud 2020, de perfecte tool voor de vakkundige desk jockey. Sitback DTP’t op basis van uurtarief of tegen een vaste projectprijs.

"Ik doe het graag. Zowel drukwerk als ook een moderne WordPress site ontwerpen"

– Lars, designer bij Sitback –

90%
Maakt moderne ontwerpen
85%
Ontwerpt out of the box
80%
Kan snel ontwerpen
100%
Sitback levert een compleet pakket
100%
Drukwerkbegeleiding is mogelijk
100%
Geen opties op werk.
Wat is grafische vormgeving?

Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. En dat zit beide bij mij wel snor. Momenteel strekt grafische vormgeving zich binnen Sitback uit voor regulier drukwerk tot het gebruik van up-to-date software op een moderne computer.

Meest belangrijke. Het ontwerp. Het eerste idee, komt van mij.

 

Ben je geïnteresseerd in de service van
Sitback freelance reclame studio?

Bel Lars op 06 21 822 443

Sitback portfolio overzicht
Sitback social media
Sitback nieuw logo 2016
"Ik reageer snel. Binnen 24 uur"
STUUR SITBACK
EEN BERICHT
Back To Top
Zoeken