Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Een update van mijn curriculum vitae in 2023

Open en transparant.

Ik heb mijn CV aangepast en uitgebreid t/m werkzaamheden 2023. Naast mijn werk binnen de grafische industrie heb ik ook nu mijn ’tijdelijke’ werk buiten deze sector vermeld. Toch ook al twee jaar ervaring op diverse distributiecentra. Doe er uw voordeel mee šŸ™‚

Tevens is de familiefoto op de cv-overzichtspagina vernieuwd. Daar doe ik het allemaal voor uiteraard. Je ziet onze mooie kinderen volwassen worden. Bizar hoe snel dat gaat. Alles is weer up-to-date.

Bekijk mijn curriculum vitae 2023 hier

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken