Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Daar is hij dan eindelijk. De Tesla Cybertruck is nu in de USA te koop

Zoals het zo vaak gebeurt, stroomde vorige week mijn youtube tijdslijn opeens over van de reviews over de Tesla Cybertruck. Tesla heeft dus een uitstekende marketing campagne opgesteld. Of ik dat nou irritant vind of niet. Ook ik schrijf er weer over hahaha.

Steer-by-Wire
En daar hij hij dan. De Cybertruck van Tesla. Uiteraard volledig elektrisch aangedreven. Iets minder groot als het concept. Maar nog steeds immens groot voor Europese standaarden. En nog vind ik het een cool ontwerp. Ik zie me al hoog zitten in de minimaal ingerichte cockpit. En vergeet niet. Dit is de eerste productie auto met Steer-by-Wire’. Laat dat maar eens goed bezinken. Er is geen fysieke verbinding van het stuur met de stuurinrichting. Allemaal elektronisch. Bizar gaaf.

Niet naar Europa
Wat ik al vermoedde. Deze Cybertruck zal niet naar Europa komen. Onze markt is te klein om wijzigingen door te voeren op het uiteindelijke ontwerp.

Helemaal onbegrijpelijk is dat niet vanuit Tesla gezien. Tevens begrijp ik ook weer dat het niet is toegestaan in onze contreien. Als je ziet hoe scherp sommige hoeken zijn. Ongelofelijk hoe men dat zo strak voor elkaar heeft gekregen. Scherpe randen en onder andere geen bescherming voor voetgangers bij een eventuele aanrijding zijn een no go hier. Kan ik me toch wel in vinden. In de USA zijn de regels wat dat betreft anders of geheel niet aanwezig. Ach blijven dromen…

Een van mijn favoriete bloggers heeft een mooie review geplaatst. Je kan deze in bovenstaande youtube video bekijken. Smullen maar.

foto: Tesla

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken