Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Step into my office.

Een lang verhaal, kort….
Ken je het nog? Een grotere kamer willen als je eenmaal op de middelbare school zit. Een verdraaid mooie tijd.

Onze dochter Lena vraagt al enige tijd of ze op zolder mag slapen, verblijven en vooral leren :). Hoort erbij met haar leeftijd. Aangezien Sitback nog steeds een ’tijdelijke’ alternatieve baan ernaast heeft, zagen wij dat wel zitten. Zoveel maak ik even geen gebruik van de werkkamer van Sitback op zolder. Zonde.

Kortom Lena is verhuisd naar zolder. Stijn heeft Lena’s oude kamer gekregen en ik ben verhuisd naar de oude kamer van Stijn. Soort van stoelendans. Ik heb alle drie kamers grondig onder handen genomen. Zo ook mijn nieuwe werkkamer. Het past bijna. Alleen mijn drone spullen zullen ergens op zolder blijven. Als dat alles is. Nu weet je weer waar al die mooie ontwerpjes vandaan zullen komen. Ik ben er onwijs blij mee. En de kinderen ook. Werk ze…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken