Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Het prachtig mooie nieuwe jaarverslag van Nationaal Groenfonds 2019.

Ook in 2020 mocht Sitback het jaarverslag voor Nationaal Groenfonds ontwerpen en in Indesign produceren. Het vierde op rij. Altijd een eer om te maken. En verdraaid leuk werk.

Uiteraard daagde dit jaar de vraag op of een gedrukt exemplaar van een jaarverslag er nog toe doet. Mijn persoonlijke mening is… jazeker. Uiteraard moet er ook een online versie van aanwezig zijn. Maar met dit soort gegevens is het snel naslaan in een gedrukt jaarverslag nog steeds sneller en handiger.

Zoals jullie in dit artikel kunnen zien heb ik beide formats gemaakt. Een gedrukte versie en een custom made online variant voor het publiek. Daarnaast heeft Sitback van de reguliere opmaak ook een ‘interactive’ PDF voor het internetgebruik gemaakt (zie de pdf onderaan dit bericht. En gebruik de full screen button!). Drie versies als het ware.

De vormgeving is uiteraard anders als de drie voorgaande jaren en toch ook weer heel herkenbaar. Heerlijk om te spelen met de lay out en stijlelementen. Sitback wordt daar lekker vrij in gelaten. Wat wil je nog meer? Samenvattend, ik heb er weer heerlijk aan gewerkt en het eindresultaat is mooi geworden. Mooie samenwerking. Ik ben er content mee šŸ™‚

Nationaal Groenfonds website
Natuurlijk is het gehele jaarverslag 2019 uitgebreid te bekijken en door te lezen op de eigen website van Nationaal Groenfonds.

Handige links naar jaarverslagen van 2016, 2017 en 2018

Jaarverslag 2016

Jaarverslag 2017

Jaarverslag 2017

Jaarverslag 2018

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken