Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Kerstgroet van het Groenfonds ontworpen en geproduceerd

Het hoort er echt bij aan het einde van elk jaar. Kerstkaarten voor diverse klanten ontwerpen. Het ene jaar gaat dat ‘stroef’ en het andere jaar juist weer heerlijk vloeiend.

Einde 2019 ging alles lekker vlot en soepel. Het Nationaal groenfonds wilde een kerstkaart laten ontwerpen dat men aan hun ‘huisgenoten’ van het Restauratiefonds kon geven. Mooie opdracht.

In de vorm van een ansichtkaart (15 x 10 cm) met daarop een kerstboom. En waarin het 25 jaar logo terugkomt. Bijvoorbeeld als een kerstbal. Tevens moest er ook ruimte over blijven om een Tiny Tony’s chocolaatje op te kunnen plakken. Ik heb twee totaal verschillende ontwerpjes gemaakt en voorgesteld. De keuze is op de kersttak met kerstbal gevallen.

"Wat goed deze rode kerstbal. Rood met kerst is juist wel leuk voor de afwisseling."

– Nationaal Groengonds –

Na akkoord heb ik alles uitgewerkt en een hoge resolutie PDF bij mijn plaatselijke drukker aangeleverd. In opdracht van Sitback heeft deze een groot aantal ansichtkaarten digitaal gedrukt en meteen de volgende dag ,met koerier, in Amersfoort bij het Groenfonds afgeleverd. Heerlijk als het zo vlot loopt.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken