Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

De muziekkeuze van Sitback. Metal en Jazz…

Wat voor soort muziek draai ik tijdens werk? Bij deze een paar voorbeelden.

Mijn muziekkeuze: voornamelijk Metal en Jazz haha. En dan vooral Stonerrock. Een beetje een vreemde naam. Uiteraard draai ik ook andere genres.

Ok. Stonerrock dan. Prima hoor. Snap het wel, maar het dekt de lading niet. En trouwens, zo’n sigaret is niet aan mij besteed. Vind het niet lekker. Dus…

Het is meer riff georiënteerde rockmuziek met een lekker cool ritme. Zware gitaren met af en toe een mooi effect. Dan de groove. Erg belangrijk. Met daarnaast een gave zanger. Geen metalzanger, maar een die een eigen rauwe stijl heeft. Geen gegil of gegrom. En zo kan ik nog wel uren doorgaan. Het beste is om een paar voorbeelden te geven.

De eerste is van de band Slo Burn. Een van de beste stonerrock bands ooit. De beste is en blijft Kyuss. Na de breuk van deze band ging de zanger verder in Slo Burn.

De andere band heet Acid King. Een van mijn lieveling bands ooit. Met een vrouw aan het roer. Op zang en gitaar. Haar riffs zijn monumentaal.

Onderstaand zijn een paar videos die ik recent bij twee concerten zelf heb opgenomen. Het verbaasd me hoe goed het geluid overkomt. Want bij beide concerten stond het geluid uiteraard loeihard. Mijn Nexus 6 telefoon is een baas.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken