Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Hockey advertentie voor restaurant Limes

Het bestaat nog. Gewoon binnen een paar uur een advertentie bedenken, ontwerpen, corrigeren en als HR pdf versturen.

Geen lange vergadering en geen over-en-weer-ge-email. Nee, één telefoontje met uitleg en maak maar wat leuks. Dat doe ik graag. Zo ging het vroegah vaker. Oude cowboytijd.
Voordeel is dat alles dan fris blijft en meestal meer mensen gewoon tevreden zijn. Zou van mij weer vaker mogen voorkomen. Ik snap het wel, maar begrijp het niet.

Hockey. Naast kickboxen vind ik dat de mooiste sport die er is. Toevallig zit mijn dochter ook op hockey. Restaurant Limes wilde een coole advertentie voor een clublad van een hockeyclub uit het Gooi. Bovenstaande advertentie is het uiteindelijk geworden. Het kunstgrasveld is omgekleurd naar Limes groen uit de huisstijl. Voor de rest spreekt alles voor zich. Ik zou zeggen, ga het zelf eens proeven. Heerlijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken