Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback is altijd in beweging. En past zich aan. Ook in 2020.

Precies. Ik zit nooit stil. Dat zit niet in het beestje. Een beetje gezonde ‘stress’ heb ik gewoon nodig haha.

Het zijn hele vreemde tijden. Ook Sitback heeft er mee te maken. Helaas. Maar daar laat ik het niet bij zitten. Jaren geleden, op een reclamestudio, hadden wij het als freelance grafische vormgevers erover dat wij alles zouden aanpakken mocht het nodig zijn. Mocht er geen of weinig freelance werk meer zijn. Haha wie had dat gedacht.

2,5 Maand geleden in 2020 was ik het zat. Er gebeurde naar mijn smaak te weinig bij Sitback. Ik ben op mijn Sitbike-fiets gesprongen en ben alle oude contacten en bekende studio’s, die ik hier in de omgeving ken, langsgereden. Ik heb er wat leuke contacten en contactmomenten aan overgehouden. Ik kreeg ook een goede tip. Die ben ik gevolgd. En je raadt het al. Deze tip bleek voor mij de perfecte uitkomst te zijn.

"En... ik zit minder achter een scherm. Win-win"

– Lars, eigenaar van Sitback –

Anders
Kortom, Sitback werkt vanaf 1 september 2020 gewoon door. Beetje anders. Dat dan weer wel. Ik ben niet of erg moeilijk bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag. Zowel telefonisch als via e-mail en apps. ’s Avonds loop ik alle communicatie door en reageer direct. Op vrijdag en maandag werk ik gewoon als vanouds fulltime voor Sitback. Er zit een weekend tussen (waarin ik eventueel doorwerk). Meestal sluit alles zo goed op elkaar aan. In de drie tussenliggende dagen ben ik buitenshuis aan het werk. In noodgevallen kan ik gewoon ’s avonden een klus oppakken. Geen enkel probleem. Deze drie dagen zullen ‘tijdelijk’ zijn. Maar hoelang dit ’tijdelijke’ zal duren. Dat is nog de vraag.

Gewoon doorgaan. Go with the flow. En eerlijk gezegd. Het bevalt me meer dan prima deze tussenoplossing. Ik ben de hele dag in de weer. En zit niet meer 8 uur achter een scherm. Zo zie je maar weer. Dan bent u weer op de hoogte. Open en transparant. Zo doet doet Sitback dat.

Blijf gezond allemaal en tot snel zou ik willen zeggen 🙂

Nu je er toch bent
Bekijk ook eens mijn nieuwe drone-film. Een kort filmpje van een vlucht met mijn zelfgebouwde drone. De film heb ik ook zelf gemonteerd. Blijft een heerlijk hobby.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken