Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback bouwt de vernieuwde website voor De Gooische Vallei

Een website is nooit af. En dat is maar goed ook. Zo blijft de content voor Google en consorten lekker dynamisch en zal je website misschien net iets hoger in de zoekresultaten verschijnen.

Voor Tennisvereniging De Gooische Vallei heeft Sitback een aantal jaren geleden de bestaande joomla website vervangen door een nieuwe WordPress website. Ontworpen, ingericht en online geplaatst. Ook het wekelijkse onderhoud doet Sitback.

Een aantal maanden geleden kwam De Gooische Vallei met de vraag voor het aanpassen van de bestaande website. Het omgooien van de navigatie en bijbehorende pagina’s. Ja prima. Doet Sitback graag.

Het geval wil dat De Gooische Vallei nu ook de welbekende padelbanen heeft laten aanleggen. Men heeft naast de acht bestaande tennisbanen nu ook drie nieuwe padelbanen.

Kortom, de gehele website is verbeterd qua navigatie en inhoud. Plus een sectie Padel is over de gehele site toegevoegd. En mooie foto’s ontbraken niet. Zo belangrijk voor een moderne website in 2023. Als het ware heeft Sitback een nieuwe basis opgezet en heeft de club zelf de juiste teksten in de desbetreffende pagina’s geplaatst. Dat was een goede samenwerking.

Dan ben je nu op de hoogte mocht je op zoek zijn naar een mooie Tennis- & padelvereniging midden in het Gooi. Je kan nu ook op de homepagina een YouTube film over de Gooische Vallei bekijken. Veel plezier.

Bekijk de nieuwe website hier.

Het mooie logo is ontworpen door Jantine van der Born van www.borntocreate.nl.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken