Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback weer aan de slag: Sitback ontwierp het Jaarverslag 2017 van Groenfonds

En ik ben weer aan het werk. De derde week alweer. De vakantie is over. Kortom, Sitback laat van zich horen. Vlak voor de zomervakantie had ik geen tijd meer om mijn nieuws en/of portfolio nog aan te passen. Vandaag, vrijdagmidag, lukt me dat gelukkig wel even. Ik heb vanochtend coole foto’s geschoten van het gedrukte exemplaar van het Nationaal Groenfonds jaarverslag. Ook de samenvatting heb ik gefotografeerd. Persoonlijk vind ik dat altijd net iets leuker als vet scherpe jpg’s gemaakt vanuit InDesign. Bij deze kunt u nog eens zien wat voor mooi werk ik verricht. šŸ™‚

Begin 2018 terug kreeg Sitback erg mooi nieuws te horen. Net als vorig jaar mag Sitback het nieuwe jaarverslag ontwerpen en de lay out verzorgen voor het nieuwe jaarverslag van Nationaal Groenfonds 2017. Zo doen we dat bij Sitback. Van alle grafische markten thuis.

En om een lang verhaal kort te houden presenteer ik u bij deze het eindresultaat. Ik ben er erg blij mee. Ditmaal geen afwijkend formaat. Gewoon A4. Lekker duidelijk en makkelijk te verzenden. De stijl kunt u in bovenstaande voorbeelden bekijken. Tevens kunt u het jaarverslag online doorlezen op de website van Nationaal Groenfonds zelf.

Sitback heeft ook de samenvatting en de nieuwsbrief ontworpen en gemaakt in Indesign , Illustrator en Photoshop en Mailchimp. Geheel in dezelfde stijl als het jaarverslag.

Alle drie uitingen passen exact bij elkaar. Erg leuk om te doen, te maken en op te leveren.

Ik heb ook een portfolio item van dit jaarverslag gemaakt. Deze kunt u hier bekijken.

Meer informatie over het eerder door Sitback gemaakte jaarverslag 2016 vind u hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken