Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback heeft nu zijn eigen nieuwspagina

Zoals recent aangekondigd. Sitback heeft begin 2019 de meeste social platforms verlaten. Linkedin volgt einde januari. Been there, done that. Ik neem het heft terug in eigen handen. De meest belangrijke informatie over Sitback is gewoon te vinden op mijn eigen website.

Hoe langer ik er over nadenk en ik de koe nu ook daadwerkelijk bij de hoorns heb gevat, snap ik niet dat ik dit gewoon niet veel eerder heb gedaan. ‘Dat jij het product bent’. Helemaal ontkomen doe je er niet aan. Je zou dan internet geheel vaarwel moeten zeggen. Dat ook weer niet. Werken voor en op je eigen site is ook nog eens veel leuker. Je doet het weer voor je bedrijf. Je website gaat meer leven. Scheelt weer in eventuele ranking.

Alle kleine beetjes helpen. Vanaf januari 2019 kunt u alle nieuws over en door Sitback gewoon op mijn site vinden. Ik ga niet meer zenden. Wie weet komen jullie nu wel meer op de Sitback website.

Wat dat laatste betreft. Geen idee. Vandaar dat ik heb besloten om weer analytics software te installeren. Niet van Google of welk ander groot bedrijf. Nee gewoon lokaal met de open source software van Mamoto. Een aanrader. Take it all back. Alle data blijft eigendom van Sitback. En wordt niet gedeeld of doorverkocht. Geen interesse in. Puur voor mij om de verkeersstromen binnen deze website te analyseren.

Lekker joh. Je kan mijn nieuws nu hier vinden

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken