Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal
WordPress onderhoud | WRP
door: Lars
WordPress onderhoud cruciaal

“Elk voordeel heb z’n nadeel”. Cruyff had gewoon gelijk. Met WordPress kan iedereen zelf z’n website bijhouden en onderhouden. Content toevoegen en/of verwijderen.

Onderhoud en updates
Consequentie van een WordPress website is wel dat het onderhoud van het onderliggende systeem uw aandacht vraagt en extra tijd in beslag neemt. En het onderhoud is van essentieel belang. Updates van plug-ins en thema’s zijn meestal bedoeld om bugs, gaten in software en problemen op te lossen. In deze moderne en snelle internettijd zijn updates noodzakelijk en onontkoombaar.

In 2023 is het goed onderhouden van een data base website ‘werk’ geworden.
De laatste drie jaar is onderhoudswerk op een wp-site qua frequentie, hoeveelheid en risico sterk toegenomen. Vooral het risico bij major updates is steeds groter geworden. Een soort van ICT ondersteuning. Hierdoor is Sitback genoodzaakt om de prijzen in 2020 voor onderhoud op WP sites verder te normaliseren.

"WordPress is erg populair. Dat houdt ook in dat regelmatig updaten belangrijk is"

– Lars, webdesigner bij Sitback –

Oberhoudscontract
Nog steeds kan en wil ik de zorg voor de diverse WP updates uit je handen nemen. Je kunt bij Sitback een onderhoudscontract afnemen. Sinds 2019 alleen nog per kwartaal. Frequentie van updates is 1x per week . De betaling van wekelijks onderhoud zal vooraf geschieden. Men kan kiezen uit onderstaande mogelijkheden.

Opmerking onderhoudscontract
Onderstaande prijzen gelden per website. Per url. De betaling van het onderhoud per kwartaal geschied vooraf. Betaling ‘extra’ gebeurt altijd in overleg naderhand. Beide opties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer een major update verschijnt is nooit van te voren duidelijk. Ook niet voor Sitback.

Sitback
€ 180.-pkw

Week-updates door Sitback

 • Reden: Reguliere software update.
  Frequentie: 1 x per week
  Extra: Evt. maakt Sitback een backup
  Werk: Updates worden, zodra veilig, doorgevoerd.
  Overleg: Geen
  Betaling: Per kwartaal vooraf
Extra
€ 60.-pu

Aanvullende Sitback service

 • Reden: Software krijgt major update.
  Frequentie: Sporadisch.
  Extra: Sitback maakt een backup
  Werk: Updates worden, zodra veilig, doorgevoerd.
  Overleg: Vooraf
  Betaling: Per uur in overleg
WordPress onderhoud cruciaal

Keuze van de provider
In het meest perfecte scenario laat ik jouw site het liefst hosten bij mijn provider. Dan weet iedereen waar men aan toe is. Een snelle, veilige provider met meer dan genoeg serverruimte. En waarbij zelfs een back-up van uw website automatisch wordt aangemaakt. Geen onnodige inwerktijd en een sublieme support afdeling. Waar je nog vakmensen te spreken krijgt via een goed werkende chat app. Subliem.

Niet de goedkoopste.
Ik gebruik sinds einde 2019, voor Sitback, een nieuwe buitenlandse Provider Siteground. Met een server in Europa. Siteground is gespecialiseerd in het hosten van WordPress websites. Echt waar. Hun snelle servers…. Een verademing. Het is zeker niet de goedkoopste oplossing. Maar ik betaal graag voor kwaliteit.

Eigen Nederlandse provider
Uiteraard kan ik uw site ook bij uw eigen provider hosten. Geen enkel probleem. Steeds vaker levert dat helaas soms wat onduidelijkheid op qua serviceverlening van deze providers. Back-upservice? Te weinig serverruimte? Downtime? Te trage shared servers? Alleen online supportpagina’s etc… Sitback duikt er graag in én lost het op.

Wat is WordPress?

Veel mogelijkheden
WordPress is het het meest gebruikte CMS (Content Management System) voor het bouwen van websites. Het wordt veel gebruikt voor blogs, grote websites en webwinkels. Ook de grote bedrijven hebben WordPress ontdekt. Kortom, erg populair. En dat is volkomen terecht.

 

Het WordPress CMS draait op en externe database.
Het voordeel van een CMS is dat de vormgeving en de inhoud gescheiden zijn. Dit maakt het aanpassen van content heel makkelijk en flexibel. Simpele aanpassingen zijn binnen een paar minuten geklaard. Je logt in op het dashboard en gaat aan de slag. De verwerking is direct. Save and done. Uiteraard is het niet plug and play. Enige kennis is noodzakelijk. Maar dat vergt hooguit een paar uurtjes.

 

Ben je geïnteresseerd in de service van
Sitback freelance reclame studio?

Bel Lars op 06 21 822 443

Sitback social media
Sitback nieuws
Sitback nieuw logo 2016
"Ik reageer snel. Binnen 24 uur"
STUUR SITBACK
EEN BERICHT
Back To Top
Zoeken