Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback maakt een aangepast logo-ontwerp voor restaurant Limes

Restaurant Limes met nieuw beeldmerk

Sitback heeft een nieuw logo voor Restaurant Limes mogen maken. Limes heet nu Limes Rotisserie. En bevindt zich in Naarden Vesting.

Lekker duidelijk voor iedereen. Limes Rotisserie zegt het meteen. Heerlijk eten met een lichte nadruk op gerechten uit de voortreffelijke en stoere Rostisserie. Diverse soorten uitmuntende kipgerechten staan vanaf nu ook duidelijk vermeld op hun geheel vernieuwde menukaart.

Ook de menukaart heb ik onder handen mogen nemen. Hetzelfde idee maar nu met een geheel andere uitstraling. In overleg met Limes hebben we voor een achtergrond van hout gekozen. En we maken gebruik van  een stoerder lettertype. De rotisserie binnen in de keuken is namelijk ook erg stoer.

Voor het logo hebben we, net zoals bij onze recent vernieuwde site, gekozen voor een stijl die men meteen herkent. Geen revolutie voor het nieuwe logo, maar een evolutie. Jullie kunnen het redesign van het Limes logo uiteraard komen bekijken. En dan meteen proeven van de smakelijke gerechten op de nieuwe menukaart. Maak snel een reservering.

Kortom het is weer tijd voor een kippetje bij Restaurant Limes in Naarden vesting.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken