Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback heeft nu zijn eigen blog vol met interessante berichtjes

Sitback heeft zijn eigen blog voor ‘social media achtige’ berichtjes opgetuigd. Lekker man.

Even snel en kort. Vanaf begin januari heeft Sitback zijn eigen Blog draaien. Vol met coole ‘social media achtige” berichtjes. Je kent het wel. De meningen vliegen je om de oren. Precies. Maar ik probeer het in toom te houden en altijd enigszins positief te blijven. Je gal spuwen… dat doe je maar lekker op Twitter. Mij niet gezien.

Puur mijn eigen mening
Waarom ik een een blog heb? Omdat ik moe werd van alle social media platforms. Overal je info delen. Het werd me te complex. Kostte me teveel tijd.

En eerlijk gezegd, naar mijn bescheiden mening, zijn social media done. Hoe oud ben je joh? Recent werd ik nog eens hierin bevestigd. In een straatinterview werd jeugd (t/m 25 jaar?) gevraagd of men nog op facebook zat. “Nee natuurlijk niet. Facebook, dat is voor ouderen”. Hahah precies.

Uiteraard zijn er uitzondering en wordt het bereik van social media juist wel goed uitgebuit. Mooie, leuke en bijdehante campagnes. Maar dat zijn uitzonderingen. Over het algemeen is de effectiviteit meestal ver te zoeken. Investeer lekker in je eigen merk en zet jouw naam weer voorop. Ah joh, daar gaan we alweer. Meninkjes. Wat heb je eraan?

Check gewoon mijn blog eens. Je kan mijn blog hier vinden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken