Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback mocht het 25 jaar jubileum logo voor Groenfonds ontwerpen

“Ontwerp een 25 jaar jubileum logo voor het Nationaal Groenfonds. Dit logo moet toepasbaar zijn op alle online + offline middelen van het Groenfonds”. Dat was de opdracht die Sitback in het vierde kwartaal van 2018 ontving.

Machtig mooi om te mogen doen. Precies het soort van project waar ik het meest van hou. Echt een uitdaging. Zeker ook omdat het nieuwe logo de huidige identiteit / imago van het Groenfonds niet mag aantasten. Het moet herkenbaar blijven als zijnde Nationaal Groenfonds.

Zoals jullie wel weten, Sitback houdt een ontwerpklus graag fris. Ook nu weer ben ik meteen aan het ontwerpen geslagen. Gedurende een paar dagen heb ik diverse stijlen geprobeerd, veranderd, weggegooid en verder uitgewerkt.

Na de eerste fase heb ik alles even rustig weggelegd. Even afstand nemen. Na een dag heb ik alle ontwerpjes een voor een nog eens geopend en er weer eens fris tegen aan gekeken. Dan blijkt meestal toch dat hier en daar nog wat extra tijd nodig is. Nu ook. Veel heb ik aangepast en strakker gemaakt. Vervolgens heb ik de ontwerpen gepresenteerd. Na goed intern overleg bij Groenfonds zijn we tot een definitieve stijl gekomen. Bovenstaand beeld is het eindresultaat geworden. Een mooi en duidelijk herkenbaar Nationaal Groenfonds logo voor het 25 jaar jubileum. Een fantastisch leuke klus.

Dit project is ook in mijn portfolio te vinden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken