Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback ontwerp drie nieuwe items voor Monumenten Community

Monumenten Community, een initiatief van Nationaal Restauratiefonds, is aanwezig op het internet. Om hun service nog beter te maken waren er drie nieuwe uitingen nodig. Een A5 flyer en een grote Roll-Up-Banner. Met daarop ook een nieuwe logo. Alle drie nog te ontwikkelen en te maken. Of Sitback dat wil doen? Ha! Wat denk je. Meteen aan de slag natuurlijk.

Mijn werkwijze de laatste jaren is als volgt. Om alles lekker fris te houden ga ik meteen aan het werk en heb diverse alternatieve schetsontwerpen van het logo en de flyer gemaakt. Na diverse keren heen en weer e-mailen, met klein overleg, is daar het definitieve logo en de juiste stijl voor de flyer uit voortgekomen. Deze werkmethode heeft zich wat mij betreft weer prachtig bewezen. Binnen een maand staan er toch weer een aantal mooie producten te pronken. De kenmerken uit de A5 flyer heb ik weer toegepast op de Roll-Up-Banner. Zoals jullie kunnen zien past alles goed bij elkaar.

Uiteindelijk heb ik twee hoge resolutie PDF’s voor de flyer en de banner aangeleverd. En als laatste een uitgebreide logo-set gemaakt en verstuurd. Erg mooie en leuke opdracht.

Dit project is ook in mijn portfolio te vinden.

Sitback, ik doe het graag…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken