Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback doet ook aan graffiti. Mooie graffiti (film)

Eens wat anders proberen dit jaar. Persoonlijk vind ik het ontwerpen van eindejaarskaarten voor anderen ongeveer het moeilijkste om te doen. Ik heb het dit jaar anders aangepakt. Een goed voorbeeld is deze digitale nieuwsjaarsgroet. Deze heb ik gemaakt met behulp van graffiti. Heerlijk om te doen en echt afwijkend van de voorgaande jaren.

De start was vertrouwd. Het idee zat als dagen lang in mijn hoofd. Nu nog de grafische uitwerking. Ik ben begonnen met het schetsen en ontwerpen in Illustrator en Indesign. Ik heb twee mooie contouren van een twee vogels gemaakt. Deze heel grof in een ontwerp geplaatst. En er een graffiti look aan gegeven. Dit ontwerp heb ik gepresenteerd. Wel spannend uiteraard. Vindt men dit net zo cool als ik haha? Gelukkig wel. Heel gaaf. En na akkoord ben ik gestart met het maken van de bewuste maskers. De rest kunnen jullie bekijken in onderstaande Vimeo film. Ook deze is door Sitback gemaakt, gemonteerd, colour graded en online gezet.

En waarom nou juist graffiti? Vragen jullie je af.
Dat komt zo: Onze dochter heeft een paar weken gelden haar verjaardag gevierd met haar vriendinnen. Hier thuis. Via het werk van Esther hebben we Reinier van reino-graffiti ingehuurd. Hij geeft fantastische kinderfeesten waarbij de kinderen zich helemaal kunnen uitleven in street art waaronder graffiti. Echt super om te zien wat kinderen kunnen maken. Dit feest heeft ook mij geïnspireerd. “Dat ga ik ook eens doen. Een van de eerstvolgende orders ga ik proberen om graffiti toe te passen”. En zo zijn we nu hier beland. Ok dan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken