Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Nieuw: Bij elke nieuwe order laat Sitback 1 boom planten door onetreeplanted.org

Sitback heeft nieuws. Vanaf vandaag 5 maart 2020 zal Sitback, bij elke nieuwe order die bij Sitback wordt ondergebracht, voor één dollar één nieuwe boom laten planten. Met terugwerkende kracht heb ik zojuist ook de eerste orders vanaf januari 2020 meegenomen. Deze heb ik een uur geleden gedoneerd.

Soms moet dat. Actie ondernemen. Ik kan wel een heel gekleurd verhaal gaan ophangen over het verlies van bomen. Ook in mijn omgeving. Maar dat ga ik niet doen. Feit blijft dat de wereld meer bomen nodig heeft. En snel. Een boom heeft natuurlijk veel tijd nodig om tot volledige groei te komen. Hoe meer bomen, hoe beter het is voor ons klimaat. Niet alleen hier. Maar over de gehele wereld.

Vorige maand was ik de website van een van mijn favoriete gitaar-effectenbouwers aan het bezoeken. Om nog eens mijn droomeffect, de Tesla Wolf Overdrive – Ultra versatile Overdrive Pedal, goed te bekijken. Ik ben er nu voor aan het sparen. Uiteindelijk viel mijn oog op een actie “one dollar plants one tree” van Onetreeplanted. Dat heb ik eens goed gelezen. Een interessant en fantastisch project vind ik. Daar wil ik ook aan meedoen. Zo gezegd zo gedaan. En sinds vandaag is Sitback ook van de partij. Dan weten jullie dat. Bij elke order, hoe klein deze ook is, zal ik 1 dollar doneren voor het planten van een boom door Onetreeplanted org. Let’s do itttttt.

Met hartelijke groeten
Lars, Sitback

(Alle gebruikte foto’s in dit bericht komen van onetreeplanted.org)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken