Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback gaat in 2019 Linkedin verlaten

Ja, Lars en Sitback gaan linkedin in 2019 verlaten. Dat wil zeggen. Ik hou de url wel aan om ‘onduidelijkheid’ voor te zijn.

En waarom verlaat ik linkedin? Daar kan ik kort over zijn. Ik voel me niet meer thuis op dit platform. Past niet bij mij en Sitback. De effectiviteit is ook ver te zoeken en 90% van de content boeit me totaal niet meer.

Elk jaar vraag ik mij af wat ik nog op Linkedin doe. Vanwege de “sociale druk” is linkedin het enige social media platform dat ik heb aangehouden de laatste tijd. Je zou een order kunnen missen. Whohow. Of mensen weten je niet te vinden zonder linkedin. Allemaal BS. Alles gaat gewoon door. Ook buiten linkedin om.

Voortaan kunnen jullie alles over Sitback en Lars op www.sitback.nl terugvinden. Ook mijn CV is vanaf begin januari 2019 terug te lezen op mijn eigen site. Ik deel voortaan artikelen op mijn eigen site. Vreemd dat ik dat nog niet gedaan heb eigenlijk.

Kortom, cya Linkedin. Facebook heb ik nooit gehad. Google+ account heb ik verwijderd. Tumblr heb ik opgeheven en Twitter gebruik ik al langer niet meer.

Alleen youtube en Instagram bevallen nog. Bij de laatste gaat het puur om de foto’s. Teksten boeien niet. Prachtig.

Ok dan jongens en meisjes. Wie weet zie ik jullie wat vaker, maar dan op deze site.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken