Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Vier op een rij.

Sitback nieuws. Nieuws over Sitback…
Een korte en snelle update van mijn werk in deze hectische tijd. Deze keer vier WordPress websites ‘recent’ gemaakt door Sitback. De volgorde is willekeurig .

Website één: https://organizenow.nl
Voor organize now heb ik samen in overleg met Meta Wielage een mooi logo gemaakt. Meta is begonnen als een professional organizer – Interim Backoffice Support. Onder de naam Organize Now. Mooie bedrijfs- en domeinnaam.

Aangezien Meta exact voor ogen had hoe deze website eruit moest zien, kon ik snel aan de slag. Top. Het resultaat is een rustige site die niet opdringerig is. Zonder al te schreeuwerige kleuren. Meer richting de pastel tinten. De website bevat niet al teveel pagina’s. Alles heel snel te vinden onder de juiste link. Na oplevering doet Organize Now het beheer en het vullen van de content zelf. Dat is prima te doen met WordPress. Prachtig.

Logo, inrichting, bouw, lay out en beveiliging: Sitback.nl
Teksten zijn van Kim Nelissen van tekstbureau kimtikt.nl

Organize Now helpt jou het beste uit je huis, kantoor én tijd te halen. Neem gerust contact met Meta op.

Website twee: https://www.zelfacademie.nl/
Voor Karen Bijland, Professionele training en coaching, heb ik de afgelopen maanden een mooi ontwerp voor een nieuwe WordPress website gemaakt. Met de coole naam Zelfacademie.nl. Aan de hand van een professioneel WP-thema heb ik een modern concept gebouwd. Eerst in een testomgeving op een subdomein van Sitback. In de loop van de tijd zijn we, in een goede samenwerking, tot een definitief ontwerp gekomen. Ik heb het ontwerp gemigreerd naar het eigen domein.

Zelfacademie is vervolgens zelf aan de slag gegaan met het inrichten van de kleuren, beelden en teksten. Af en toe met kleine input van Sitback. En ik moet het zeggen dat het er fantastisch uit ziet. Lekker fris, modern en to the point. Super. En wederom een fantastisch voorbeeld hoe een klant zijn eigen content binnen de website beheert. Tevens zijn er voldoende mogelijkheden om de site in de toekomst rustig verder uit te bouwen. WordPress rules.

Logo, ontwerp, lay out en beveiliging: Sitback.nl
De teksten, inrichting en uitstraling website zijn van Manon van Londen

Website drie: https://japandichtbij.nl
Ellen is fan van Japan. En reist er graag rond. Wie wil dat nou niet? Uiteindelijk past daar ook een mooi blog bij met nieuws over Japan. Gave reisverslagen en evenementen over Japan. Ook Ellen had goed voor ogen hoe de site eruit diende te zien. Geen beweging, minimalistisch maar wel duidelijk en overzichtelijk voor de bezoeker. En het meest belangrijke. Zelf beheer van de content.

Als geoefende gebruiker van diverse WordPress sites is dat ook geen enkel probleem voor Japandichtbij. Sitback heeft even gezocht naar een mooi en bruikbaar thema en deze volledig ingericht. De basis staat en Japandichtbij kan vanaf daar de website verder uitbouwen. Ook hier weer, ik ben overdonderd van de mooie content. Wat een bijzonder en prachtig land is Japan. En de teksten en verhalen van Ellen zijn subliem. Leest heerlijk.

Logo, inrichting, bouw, lay out en beveiliging: Sitback.nl
Teksten zijn van Ellen Beemsterboer

"WordPress, makkelijker wordt het niet"

– Lars, maker van wp-websites –

Website vier: https://dijsinstallatietechniek.nl
Midden december kreeg ik een e-mail van Hoogland Koeltechniek met de vraag naar de bouw van een nieuwe website. Hoogland Koeltechniek had namelijk Gebr. Dijs Installatietechniek B.V. uit Nederhorst den Berg overgenomen. En de nieuwe site zou 1 januari 2021 live moet zijn. Wow, dat is snel. Maar geen enkel probleem voor Sitback.

Om een eenduidige uitstraling te krijgen heb ik hetzelfde thema als bij Aircoworld.nl gebruikt. Uiteraard wel de lay-out en uitstraling geheel passend gemaakt bij het nieuwe logo van Dijs installatietechniek. Sommige teksten en foto’s zijn overgenomen vanuit de oude website. Hier en daar zijn de teksten door Sitback aangepast en/of uitgebreid. Nieuwe foto’s zijn gezocht, bewerkt en geplaatst. Het resultaat mag er wezen. Het is een moderne WordPress website geworden. De site is door nieuwe klanten prima te bezoeken op alle mogelijke devices. En een afspraak is snel gemaakt. Dijs Installatietechniek is onderdeel van Hoogland Koeltechniek.

Inrichting, bouw, lay out en beveiliging: Sitback.nl
Teksten: Dijs installatietechniek

En zoals je misschien al begrepen hebt. De gemene deler van dit bericht is… de klant draait zelf aan de knoppen wat content betreft op hun eigen website. Met WordPress perfect te doen.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken