Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Nieuwe website voor BenB EemNes door Sitback gebouwd

Soms moet dat. Even een paar dagen weg. Wil jij heerlijk genieten van mooie natuur, de rust en prachtige omgeving in het midden van Nederland? Dan ben je bij BenB EemNes op het juiste adres.

Saskia en Ernesto Hilgersom heten u van harte welkom in hun BenB in Eemnes. Een fantastisch mooie Bed & Breakfast prachtig gelegen in ’t Gooi. Gasten uit binnen- en buitenland zijn je al voorgegaan en hebben de BenB met vijf sterren gewaardeerd. Ik zou zeggen. Bezoek de site eens en boek een verblijf.

Zo en nu vragen klanten mij hoe Sitback aan zijn opdrachten komt. Om eerlijk te zijn gaat dat in 99% van de gevallen via de tam tam. Of beter gezegd via bestaande contacten die doorgeven waar Sitback toe in staat is. Van creatief DTP, grafische vormgeving en het bouwen van WordPress websites.

En dat laatste gebeurt de afgelopen tijd steeds meer. Werken met WordPress. Heerlijk werk is dat. Zeker als je gebruik maakt van een professionele thema. Hiermee houd ik de kosten voor de klant in bedwang en kan Sitback een goede representatieve website bouwen voor een schappelijke prijs.

Een goed voorbeeld hiervan is de website gepresenteerd in dit bericht. Via een goede relatie kwam BenB EemNes bij Sitback terecht. Men wilde graag een one-page website voor hun mooie B&B in Eemnes. Het liefst binnen WordPress. Ik heb meteen eens gekeken hoe de oude landingspage (in onderhoud) was opgebouwd. Deze bleek opgezet te zijn in WP. Top. Dan kan Sitback heel snel schakelen.

Tijdens een persoonlijk gesprek met de klant hebben we prima afspraken gemaakt en heb ik later een offerte opgesteld en deze gemaild. In twee dagdelen heeft Sitback deze gave website snel kunnen bouwen, gemigreerd en online gezet. Uiteraard scheelde het een slok op een borrel dat de teksten goed en snel aangeleverd werden. En dat er mooi beeldmateriaal voorhanden was. Zo belangrijk dit soort goede voorbereiding.

Uiteraard heb ik de site compleet opgeleverd. Inclusief privacy-voorwaarden, de algemene voorwaarden, een disclaimer en professionele cookie-vermeldingen. En last but not least heeft Sitback de gehele site beveiligd met Wordfence. Klaar voor bezoek.

Logo en huisstijl door Jantine van der Born van Born to create.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken