Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback ontwerpt zes nieuwe projectfolders voor Nationaal Groenfonds

Voor Nationaal Groenfonds heeft Sitback een zestal projectfolders ontworpen, opgemaakt en als hoge resolutie PDF aangeleverd. Nationaal Groenfonds is bij veel projecten betrokken die zorgen voor een betere groene leefomgeving.

Het is altijd leuk om voor Groenfonds te mogen werken. Korte lijnen en to the point. Alles blijft zo lekker fris en je krijgt een prima product in handen. In dit geval was het niet anders.

In overleg heb ik samen met Nationaal Groenfonds van zes dubbelzijdige A4 folders de lay out gedaan. Prachtige beelden en goedlopende teksten stonden al klaar voor gebruik. Mooi beeld is zo belangrijk anno 2017. Heerlijk.

Tijdens het maken van deze drukwerkfolders heeft fotograaf en filmmaker Vincent van Hoven een aantal mooie Youtube filmpjes gemaakt. Haast niet meer aan te ontkomen in deze tijd. Aan het einde van het ontwerp hebben we gekozen voor het integreren van een QR code in deze leaflets. Deze codes verwijzen naar de online youtube filmpjes betreffende de diverse projecten. Cool.

Jullie kunnen de folders hieronder bekijken. En uiteraard online bij Nationaal Groenfonds.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken