Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Wordt een warmtepomp wel goedkoper eigenlijk?

Altijd verder kijken dan je neus lang is. Zoveel mogelijk afwijkende meningen zien te kijken of te lezen. Dat doe ik graag. Vooral nu met het aankomende klimaatakkoord. Het ‘fakenieuws’ betreffende het klimaat komt echt van alle kanten. Zie daar maar eens je eigen mening van te maken.

Dit is weer een leerzaam artikel. De aanschaf van een warmtepomp wordt helemaal niet goedkoper. Duurder zelfs. Als je het leest snap ik het volkomen. En uit ervaring weet ik dat huidige warmtepompen gewoon veel te zwaar zijn voor het werk in een reguliere familiewoning. Sitback heeft namelijk een klant die in de airconditioning zit. Ik heb er ooit een mooi afwijkend verhaal opgevangen. Ja jongens en meisjes, lees je vooral goed in. En kijk ook naar andere opties zoals Waterstof. Prachtig zou dat wat worden…

Wist je dat je met een warmtepomp er nog niet bent? Je moet ook alles van je bestaande huis goed gaan isoleren. Je ramen, het dak, de spouwmuren en de vloeren. Tevens zal je waarschijnlijk ook nog vloerverwarming moet aanleggen aangezien een warmtepomp lang niet zo warm wordt als een cv kachel. En vergeet niet goed te luchten na aanleg van de isolatie. Frisse lucht is noodzakelijk voor een goed binnenklimaat. Ach ja poppenkast best wel.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken