Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Aircoworld uit Hilversum heeft een nieuwe website. Gemaakt door Sitback

En precies op tijd. Wie weet krijgen we in 2020 ook weer zo’n hete zomer als de twee voorgaande jaren. U weet nu waar u de perfecte airco en bijbehorende service kunt aanschaffen. Juist… bij Aircoworld uit Hilversum.

Zoek niet verder. Aircoworld levert advies, ontwerp, installatie en beheer van diverse airconditingsystemen. Zij leveren aan zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Aircoworld is onderdeel van Hoogland Koeltechniek. U bent daarom verzekerd van goede service, degelijke kennis en vakmanschap. Kijk snel eens rond op hun nieuwe website. Deze is afgelopen maand live gegaan.

De website is ontworpen, ingericht en opgeleverd door Sitback freelance reclame studio uit Kortenhoef. Ik heb ook de WordPress website van Hoogland Koeltechniek gemaakt. Beide sites passen prima bij elkaar. En toch heeft ieder zijn eigen gezicht en thema. Uiteraard is de nieuwe website op alle mogelijke devices prima te bezoeken. Mobiel, tablet en desktop. Allemaal geen probleem voor deze moderne website van Aircoworld uit Hilversum. WordPress… I love it.

Veel keuze
Aircoworld is een gevestigde naam binnen de airconditioning branche. Men verkoopt en installeert diverse systemen op het gebied van airconditioning. Waaronder het wandmodel, het vloermodel, het cassettemodel, het plafondmodel, het satellietmodel en de warmtepomp.

Advies geven
Men is merkonafhankelijk. Daarom kunnen zij in de meeste gevallen de meest ideale installatie voor uw situatie leveren. Aircoworld heeft een team van adviseurs in dienst die perfect kunnen adviseren op het gebied van airconditioners.

Service 24/7
Tevens heeft Aircoworld zijn eigen servicedienst. Service verlenen aan uw installatie doet men zelf. Korte lijnen en snel schakelen. 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staat Aircoworld voor u klaar om service te kunnen verlenen op de momenten dat u het nodig heeft.

Warmtepomp
Recent veel in het nieuws. De warmtepomp. Ook dit aspect van verwarmen of koelen heeft Aircoworld in zijn programma. Het vervangen van een cv ketel door een warmtepomp is prima te doen. De warmtepomp is een volwaardig alternatief om uw hele huis te verwarmen. Ook verkoeling is goed te doen en geen enkel probleem voor een warmtepomp. Een warmtepomp kan uw hele huis voorzien.

Minimale eisen
Er zijn wel een paar voorwaarden waaraan uw woning of kantoor aan moet voldoen bij gebruik van een warmtepomp. Een zeer goede en moderne isolatie van alle muren, daken en vloeren zijn noodzakelijk. En niet te vergeten perfecte glasisolatie naar moderne standaard. Zonder deze punten is het rendement van een warmtepomp te verwaarlozen. Dat zou zonde zijn. Ook hierin kan Aircoworld u van dienst zijn en uitgebreid adviseren.

Aanbiedingen
Regelmatig zijn er mooie aanbiedingen van diverse airco-systemen op de site te vinden. Mooie kortingen waarmee u uw voordeel kunt doen. Aircoworld is voordelig maar men is geen prijsvechter. Zij voeren bewust A-merken. Kwaliteit en service op de lange termijn staan voorop. Onnodige ‘reparaties’ wil men zo vermijden.

Ik zou zeggen. Wees er snel bij. Denk vooruit en bestel uw airco nog ruim op tijd voor deze zomer. De aircoworld website staat voor u klaar 🙂

Bezoek de nieuwe website hier

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken