Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback is back. Met Adobe Premiere in het pakket

Hebben jullie het al gehoord? Sitback is deze week weer aan de slag gegaan.

En ook meteen voluit. Frisse start en nieuwe service. Vanaf nu wil ik naast Creatief DTP, WordPress en Grafische vormgeving ook Films gaan maken en/of monteren. Dat doe ik sinds kort met Adobe Premiere Pro.

Wat een fantastisch programma is dat zeg. Je moet er echt induiken en ervoor gaan zitten. Er zit zoveel in. Niet normaal meer. Als je je best doet kan je gewoon Hollywood kwaliteit produceren. Daar ben ik nog lang niet. Je hebt uiteraard een goede camera nodig die minimaal 60 fps aankan op 1080p. Hiermee kan je mooie slo-motion maken. Het mooiste is uiteraard filmen in 4K. Je kan dan in de montage op 1080p gewoon croppen en inzoomen bijvoorbeeld. Je ziet het. Ik ben verkocht.

Ik ben momneteel druk bezig met Colour grading, Luts, monteren en uploaden. Hierdoor werk ik nu ook met Adobe Lightroom. Ik zit nog wel elke avond te leren, maar de eerste filmpjes zijn gemaakt. Er gaat en wereld open. En waarom doe ik dit er nu bij? Onze kinderen zijn een youtube kanaal begonnen. 100% Lena & Stijn. Klein, simpel en grappig. Maar iMovie was me te simpel. En zo….

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken