Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback staat weer voorop = www.sitback.nl/linkedin

Take it all back. In drie stappen. Laatste Stap. Stap 3:

Jullie vinden Sitback voornamelijk weer via de eigen website www.sitback.nl. Alle relevante informatie is prima te vinden op mijn sitback website. Geen fragmentatie. Geen facebook, google+, twitter, tumblr en linkedin meer.

Mijn cv, portfolio, blog en het Sitback nieuws vindt u gewoon terug op: www.sitbackrelaxandenjoy.eu

Privé ben ik nog wel terug te vinden op Youtube met cool boeiende racedrone films. En (zolang het nog vol te houden is momenteel) op Instagram. Ook privé. Puur voor mooie foto’s.

Gegevens weer in eigen bezit
Kortom, Sitback heeft sinds vandaag Linkedin ‘verlaten’. In die zin, ik heb de meeste van mijn gegevens op Linkedin verwijderd. Mijn relevante informatie en contacten zijn via een service van Linkedin mooi gedownload en weer in mijn bezit. Zo nu en dan zal ik nog een berichtje plaatsen om te zien wat de effectiviteit hiervan is. Tevens is dit ook een interne test binnen Sitback. Ik ga uitvoerig testen met de nieuwe open source Analytics software van Mamoto (voorheen WP-Piwik).

De linkedin app op mijn mobiel heb ik in de prullenbak gezet. Hop weg ermee. Heerlijk.

PS: Mijn ervaring de laatste paar weken met mijn nieuw analytics software alleen al laat een duidelijke trend zien. Veel bezoekers gebruiken reeds “do not track software”. etc. Ik heb zo m’n twijfels over analytics software in 2019. De resultaten trek ik zeer in twijfel. Want zoveel gebruikers worden gewoonweg niet meer meegenomen. Prima wat mij betreft. Want zoals jullie weten, het is bij Sitback ook helemaal dichtgetimmerd. Je zou ervoor betalen zeg?

(zie stap 1 en stap 2 )

Graag tot ziens 🙂

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken