Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal
Portfolio
scivias - Naturheilpraxis und Logopädie
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase

Sitback werkt ook wel eens over de grenzen. Zweden hebben we al eens gedaan. Nu is het de beurt aan Duitsland. Voor een Duitse relatie heeft Sitback een tweetal logo’s ontworpen.

Graag zag men een lekker fris en modern logo voor Naturheilpraxis Kornelia von Pokrzywnicki. Met de wens om een brandnetelblad in de huisstijl te verwerken. Heerlijk. Dat doen we graag. Veel schetsen gemaakt en uiteindelijk zelf een foto van een brandnetelblad gemaakt. En bewerkt. Bovenstaand voorbeeld is het resultaat.

Zoals een goed ondernemer betaamt, zijn na verloop van tijd de plannen van de Naturheilpraxis lichtelijk bijgesteld. Daar kan Sitback van meepraten. De praktijk gaat uitbreiden met o.a. een Logopedie team. Op een nieuwe plek in een nieuw gebouw. Bij dit geheel past een nieuwe naam en logo. Te weten: scivias. Een mooie uitdaging voor Sitback.

Bovenstaand voorbeeld is het eindresultaat voor scivias. Voor beide huisstijlen heeft Sitback tevens een bijpassende responsive wordpress website gebouwd. Zonder kan niet meer anno 2016. De scivias site werkt top op zowel, desktop, tablet als mobiel.

Gerelateerde Sitback Portfolio's

Back To Top
Zoeken