Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal
Portfolio
Nieuw logo-ontwerp voor Monumenten Community

In 2019 bestaat het Groenfonds alweer 25 jaar. Vanaf 1 januari staan alle communicatiemiddelen in het teken van dit jubileum. Hiervoor had het Groenfonds een speciaal 25 jaar logo nodig.

“Ontwerp een 25 jaar jubileum logo voor het Nationaal Groenfonds. Dit logo moet toepasbaar zijn op alle online + offline middelen van het Groenfonds”. Dat was de opdracht die Sitback in het vierde kwartaal van 2018 ontving. Daar kan je me wakker voor maken. Precies het soort van project waar ik het meest van hou. Echt een uitdaging. Zeker ook omdat het nieuwe logo de huidige identiteit / imago van het Groenfonds niet mag aantasten. Het moet herkenbaar blijven als zijnde Nationaal Groenfonds.

Het is reeds bekend. Sitback houdt een ontwerpklus graag fris. Ook nu weer ben ik meteen aan het ontwerpen geslagen. Gedurende een paar dagen heb ik diverse stijlen geprobeerd, veranderd, weggegooid en verder uitgewerkt. Na een eerste fase heb ik alles even rustig weggelegd en na een dag er weer eens fris tegen aan gekeken. Dan blijkt meestal toch dat hier en daar nog wat extra tijd nodig is. Vervolgens heb ik een paar presentatierondes met diverse logostijlen gedaan. Na goed intern overleg bij Groenfonds  zijn we tot een definitieve stijl gekomen. Bovenstaand beeld is het uiteindelijke resultaat geworden. Een duidelijk herkenbaar Nationaal Groenfonds logo voor het 25 jaar jubileum. Prachtige klus.

Gerelateerde Sitback Portfolio's

Back To Top
Zoeken