Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal
Portfolio
Nieuw logo-ontwerp voor Monumenten Community

Monumenten Community ging aan de slag met een flyer en roll-up-banner. En had meteen een nieuw bijpassend logo nodig. Dat zijn de leuke opdrachten. Sitback doet het graag.

Monumenten Community, een initiatief van Nationaal Restauratiefonds, is al aanwezig op het internet. Met een ’tijdelijk’ logo. Om de service nog beter te maken waren er twee nieuwe uitingen nodig. Een A5 flyer en een grote Roll-Up-Banner. Met daarop het nieuwe logo. Alle drie nog te ontwikkelen en te maken. Of Sitback dat wil doen? Ha! Wat denk je. Meteen aan de slag natuurlijk.

Zoals mijn werkwijze de laatste jaren goed bewezen heeft, ben ik meteen aan het werk gegaan en heb diverse alternatieve schetsontwerpen van het logo en de flyer gemaakt. Na diverse keren heen en weer e-mailen, met klein overleg, is daar het definitieve logo en de juiste stijl voor de flyer uit voortgekomen. Prachtig. De kenmerken uit de A5 flyer heb ik weer toegepast op de Roll-Up-Banner. Zoals jullie kunnen zien past alles goed bij elkaar. Één familie. Uiteindelijk heb ik twee hoge resolutie PDF’s voor de flyer en de banner aangeleverd. En als laatste een uitgebreide logo-set gemaakt en verstuurd. Erg mooie en leuke opdracht.

Gerelateerde Sitback Portfolio's

Back To Top
Zoeken