Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal
Portfolio
Raaf & Koekoek huisstijl
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase

[ Update 2022: Raaf en Koekoek is niet langer een klant van Sitback. Dit is wat ik heb ontworpen destijds.]

Raaf en Koekoek werkt samen met jou aan vernieuwing en persoonlijke groei. Ook voor bedrijven. En allemaal vanuit het positief denken. Of Sitback daar een logo en huisstijl bij kan bedenken. En of.

De naam Raaf en Koekoek geeft meteen erg veel inspiratie. Duizend en 1 ideeën natuurlijk. Uiteindelijk hebben we in goed overleg (zoals raaf en koekoek zo mooi heeft gezegd: co-creatie) een definitieve keuze kunnen maken. Het doel van Sitback was om een stijl door te voeren waarbij geen gebruik wordt gemaakt van poespas. Geen slagschaduw, geen verloop en dergelijke. Strak, retestrak, maar wel met een smoel en sfeer. Flat design. Vandaar het gebruik van twee moderne en goed herkenbare kleuren. Chique groen en grijs met een blauw-zweem. Super.

Het briefpapier is digitaal. Raaf en Koekoek verstuurt mooie pdf’s. De visitekaartjes zijn wel gedrukt. En de website is gemaakt in wordpress waarbij de gehele huisstijl consequent is doorgevoerd (pssst, hier heeft het logo wel een minieme slagschaduw). En u ziet het al. Beelden. Hele mooie en sprekende beelden. Zij doen goed hun werk. Goed beeldmateriaal is zo belangrijk anno 2014 (wat, alweer acht jaar geleden?). Dat zit hier wel snor. Kortom, Sitback is erg trots op het resultaat. En de klant ook. Ze hebben er zelfs een bericht aan geweid binnen de nieuwspagina op hun nieuwe website. Kicken.

Gerelateerde Sitback Portfolio's

Back To Top
Zoeken