Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal
Portfolio
Stedennetwerk stadslandbouw
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase

Donderdag 4 juni, 2016. Tijdens de lancering 10tips op Dag van de Stadslanbouw is ook de nieuwe wordpress website online gegaan. Geheel opgezet en custom made by Sitback. En ik moet zeggen, het ziet er onwijs gaaf uit. Hoe alles met elkaar in verbinding staat. Ongelofelijk goed gelukt.

Ik ben begonnen met het uitzoeken van een nieuw thema. Het moest een thema worden dat veel nieuws kan verwerken. Nou dat zit wel snor. Vervolgens alle content in orde gemaakt zodat het bij het huidige thema past. Diverse nieuwe content geplaatst. Lay out toegepast en het thema qua functionaliteit strak gezet. En last but not least de hele wordpress site zwaar beveiligd. De auteurs van Stedennetwerk

Stadslandbouw hebben als laatste de nieuwe berichten en foto’s geplaatst. En nu staat hij online. Mooi hoe WordPress werkt. Super. En dat allemaal binnen een behoorlijk kort tijdsbestek. Kortom, Sitback is er weer trots op.

Ga er snel eens kijken en raak geïnspireerd. Wie weet binnenkort ook bij jouw een stadslandbouw project in de buurt. Zelf zaaien, kweken, planten, verzorgen en oogsten is gewoon kicken. Ook onze tuin staat ook vol groentes. Elk  jaar oogsten de kinderen hun eigen aardappels bijv. Maak ik friet van. Lekker toch haha.

Gerelateerde Sitback Portfolio's

Back To Top
Zoeken