Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal
Portfolio
Barbara de Wolf WordPress Website
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase

Prachtig mooie illustraties van Barbara de Wolf. Deze illustraties (alle illustraties zijn gemaakt door Barbara de Wolf) verdienen gewoon een heel mooie plek op het internet. Barbara was op zoek naar een simpele site waarop haar werk te zien is. Het “ouderwetse” stille beeld. En waarbij zij zelf content kan bewerken of toevoegen. Dat klinkt naar een wordpress site met als thema een portfolio-theme. En dat is ook precies wat het geworden is. Lang gezocht naar een geschikte basis en uiteindelijk ook gevonden.

In het verleden heeft Sitback de voorgaande site(s) ook gebouwd. Dat was een Flash website. Prachtig en mooi. Met beweging en geluid. Voor die tijd super. Maar anno 2015 niet meer gebruikelijk.

Tussentijds heb ik ook een iPad variant gemaakt, aangezien flash op een apple tablet niet meer werkt. Kortom tijd voor iets nieuws en up-to-date. Aan de slag met wordpress. Zoals gezegd een portfolio thema. Je hebt ze in alle smaken en kleuren. Dit thema eiste nogal wat van mijn wiskundige knobbel. Om onderaan van het overzicht gelijk uit te komen, waren er wat ontwerpen en berekeningen nodig. Allemaal geslaagd uiteraard. Het was een leuke uitdaging haha.

Het uiteindelijke resultaat kunt u hier bekijken. Of dat nu op uw mobile telefoon, computer of tablet is. De site ziet er altijd prima uit.
En de illustraties van Barbara de Wolf. Die zijn gewoon af.

Gerelateerde Sitback Portfolio's

Back To Top
Zoeken