Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal
Portfolio
Huisstijl voor de bijeenkomst innovative ondernemers door Nationaal Groenfonds

Voor de bijeenkomst innovative ondernemers door Nationaal Groenfonds heeft Sitback zich uitgeleefd in het maken van een huistijl voor de diverse uitingen. Zoals beeldmerk, uitnodiging, enveloppen, antwoordkaart, save the date en een aantal roll-up-banners.

Geheel passend bij de huisstijl van Nationaal Groenfonds heeft Sitback voor deze bijeenkomst een uitstraling ontworpen die lichtelijk afwijkt van hun reguliere huisstijl. Zo wordt het een op zich zelf staand gebeuren. En iedereen, die bekend is met Nationaal Groenfonds, herkent meteen dat het over Groenfonds gaat. De kleur groen/blauw is prominent aanwezig. Door het toepassen van net iets andere lettertypes krijgt het geheel een eigen ‘smoel’.

Alles is door Sitback bedacht en ontworpen. Daarnaast heeft Sitback ook de lay-out en het drukwerk verzorgt. Inderdaad. Dat klopt. Ook dat doet Sitback graag voor u. Drukwerkbegeleiding zit ook in het totaalpakket van Sitback. Doordat het een kleine oplage betrof is alles digitaal gedrukt. En gepersonaliseerd. Elke klant kreeg een uitnodiging met aanhef van zijn eigen voornaam. Fantastisch verzorgt door de drukker.

Sitback werkt het liefst lokaal. Ook deze keer is de gehele mailing geprint en gedrukt in mijn gemeente Wijdemeren. Altijd leuk om te doen.

Het eindresultaat kunt u in deze portfolio bekijken. Machtig mooi toch 🙂 ?

Gerelateerde Sitback Portfolio's

Back To Top
Zoeken