Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal
Portfolio
Systeemkracht huisstijl
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase
sitback portfolio showcase

Huisstijl en wordpress website voor Systeemkracht ontworpen en gemaakt.

Van het een komt het ander. Via via is Systeemkracht bij Sitback terrecht gekomen met de vraag naar een nieuwe website en een bijbehorende huisstijl. Maar eerst heeft Sitback een nieuw Systeemkracht beeldmerk ontworpen. Het beeldmerk spreekt helemaal voor zich. Krachtig, speels met een link naar natuur. Systeemkracht geeft z’n workshops in een mooi gebouw midden in de natuur. En in twee primaire kleuren. Rood en groen.

Na het ontwerpen van diverse varianten van het beeldmerk is het bovenstaande beeldmerk gekozen. Yes! Dit beeldmerk heb ik gebruikt in het ontwerpen van de huisstijl. Het briefpapier en de visitekaartjes. Het briefpapier wordt digitaal gebruikt. Daarentegen zijn de visitekaartjes wel offset gedrukt. Om ze lekker krachtig en duidelijk te houden heeft Sitback en Systeemkracht ervoor gekozen om het beeldmerk geheel in wit te gaan gebruiken in dit geval. Wit en rood. Machtig mooi als u het mij vraagt.

Vervolgens heeft Sitback in overleg een mooi, modern wordpress thema gezocht. Responsive. Zodat de site op alle mogelijke devices mooi en goed weergeven wordt. Ik heb de gehele huisstijl doorgevoerd binnen de site en heb alle beschikbare content geplaatst. Tevens was er een wens om de facebookposts van Systeemkracht ook op de nieuwe site te laten zien. Zo voorkom je dat je alles dubbel moet invoeren en posten.En dat is het mooie van WordPress. Als je goed zoekt is er voor iedere functie wel een perfecte app/plugin te vinden. En inderdaad, er draait nu op de homepagina een fantastische facebook-feed. Super. Alles past nu heel mooi bij elkaar. Briefpapier, visitekaartjes en website zijn echt één geheel.

En u weet het. WordPress houdt in dat de klant, Systeemkracht, vanaf oplevering alle content zelf kan beheren, toevoegen of verwijderen. Noem maar op. Wie wil dat nou niet anno 2015? Het was weer een heerlijk project te doen. Ben er trots op.

Update: Systeemkracht bestaat niet meer. Is over gegaan in Kop & Co en Raaf & Koekoek.

Gerelateerde Sitback Portfolio's

Back To Top
Zoeken