Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal
Sitback Wordpress

Breaking news: Sitback Web wordt Sitback WordPress

Sitback web wordt Sitback wordpress.

Al 14 mooie jaren ontwerp en bouw ik de mooiste websites voor mijn klanten. Standaard websites gebouwd in plain html. Fantastisch mooi werk. Maar sinds de laatste drie jaar heeft Sitback voornamelijk WordPress website opgeleverd. En eerlijk gezegd is dat nog veel leuker. U als klant kunt geheel zelf de content verzorgen. Precies wat de meeste mensen anno 2016 graag willen.

Het voordeel van WordPress is dat de door mij gemaakte WP sites meteen responsive zijn. De website is meteen goed leesbaar op alle mogelijke devices. Zoals mobile, desktop en tablet. De content past zich aan aan de gebruikte viewport. En toch is het een en dezelfde website die gebruik maakt van 1 database. Heerlijk en ook nog eens goed voor een goede google ranking.

Kortom, Sitback is gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites. Inclusief webshop. Jarenlang heb ik compleet custom made html websites gebouwd. Deze ervaring neem ik nu mee naar het bouwen van betaalbare WordPress database websites.

Sitback levert de unieke ‘one stop and go©’-service. U leunt achterover en kijkt mee. Ik ontwerp en bouw uw wordpress website met de uitstraling die u wenst: zakelijk, onderscheidend of helder. Maar altijd afgestemd op uw huisstijl, zodat u ook op internet herkenbaar blijft.

Mijn werkwijze is als volgt. In overleg kiezen we een professioneel en veilig thema. Sitback schaft dit aan en richt het thema volledig in met de uitstraling die bij uw huisstijl en uitstraling past.

Sitback verzorgt de installatie van WordPress bij uw provider en timmert de beveiliging helemaal dicht. Ik installeer een backup van uw database & WordPress files.

Daarnaast lever ik een aantal extra opties.

  • Onderhoudscontract voor de complete WP website
  • Installeren van een webshop (woocommerce)
  • Koppeling met google mijn bedrijf.
  • Gebruik maken van google webmaster tools
  • Installeren cache plugin
  • Installeren van een SEO plugins (Yoast)
  • Invoeren SEO van de homepagina (rest in overleg)

Dit optioneel onderhoudscontract gaat per kwartaal. Natuurlijk kunt u het onderhoud ook zelf doen. Het is noodzakelijk dat dit gebeurt. Update van plugins en thema zijn noodzakelijk om uw website veilig te houden.

WordPress: Snel, veilig, betrouwbaar, modern en uiterst flexibel. Precies wat u zoekt voor uw nieuwe website

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken