Ga naar hoofdinhoud
+31 6 21 822 443 Sitback uses Telegram & Signal

Sitbike 03: Het begin is er…

Kijk, nummer 2…
Man, ik kan niet wachten om er op te rijden. En dan bedoel ik de nieuwe Sitback bedrijfsfiets. En jazeker, die bouwt Sitback geheel zelf. Het gaat een singlespeed worden. De oude Batavus racefiest heb ik gedemonteerd. Daar waar onnodige uitsteksels zaten, heb ik deze afgeslepen. En vervolgens is het frame gezandstraald en gepoedercoat. Hij ziet er nu al gaaf uit. Recent heb ik al een nieuwe trapas gemonteerd. Een nieuw baanstuur gescoord. Een bijpassende New Old Stock (NOS) stuurpen van Pivo gekocht. Twee retro remgrepen en een zadelpen zijn ook binnen. Nu de rest nog. Snel afbouwen in de avonduurtjes. Maar zo’n project vergt wat tijd. Hij moet wel worden zoals ik bedacht heb.
Kijk hier voor meer beelden van de oude Batavus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken