Skip to content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram & Signal

Sitback, uw sparring partner

Letterlijk en figuurlijk een sparring partner…

Soms moet dat he. Lekker sporten om je geest even te verzetten of zelfs helemaal leeg te maken. Mountainbiken deed ik al geregeld. Prima. Maar sinds 1,5 jaar doet Sitback ook aan kickboksen. En wat is dat een perfecte sport voor mij gebleken. Mis ik een week training dan merk ik dat al. Ik kan het iedereen adviseren. Zeker als je denkt dat je een goede conditie hebt. Hahaha je bent snel wakker geschud dan. Je gebruikt echt al je spieren. Erg in de haak.

Gisteren ook weer samen met een trainingmaatje heerlijk gerost op de zak en verdraaid, de bokshandshoenen zijn kapot. Is toch een mijlpaaltje. En zoals gezegd, ik kom altijd fris terug met meer dan genoeg inspiratie voor het maken van mooie ontwerpjes. Ok dan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken