skip to Main Content
+31 6 21 822 443 Sitback uses Telegram
Sitback Weer Aan Het Werk

Sitback weer aan het werk

Ik ben toch weer verkocht. Ik ben opgegroeid met apple. Ooit begonnen te werken met een Macintosh IIfx en photoshop V1.0. De laatste paar maanden raakte ik de draad kwijt bij Apple Een horloge? Een laptop zonder ethernet? En zo agressief binnen de muziekindustrie voornamelijk gericht tegen Spotify? Hmmm niet meer mijn merk dacht ik vaak.

Vorige week dinsdag ging mijn grafische kaart van mijn MacbookPro midden in een klus kapot. Ik heb gelukkig nog twee keer, na 20 keer te hebben herstart, kunnen opstarten en werken. Woensdag ging mijn mooie laptop echt stuk en ik heb hem meteen weggebracht naar de Apple winkel in Hilversum, iCentre. Zij adviseerden om met de laptop naar Amsterdam te gaan. Perfect. In de winkel meteen een afspraak gepland voor zaterdag 17.45 uur. Afgelopen zaterdag liep ik die grote Apple Store Amsterdam binnen. Heb me gemeld en een blauw mannetje liep mee naar mij plek aan de genius bar. Super. Na 5 minuten was ik aan de beurt. Alles werd meteen getest en doorgemeten. En zoals ze in Hilversum al zeiden, deze laptop valt onder het bekende Quality Program van Apple. Yes! Het Main Logic Board wordt geheel kosteloos vervangen. Het repareren zou ongeveer 3 tor 5 dagen gaan duren. Ik vroeg nog tot hoe laat zij eigenlijk open waren. Het was namelijk al rond 18.00 uur. De bar tot 20.00 uur en de reparatieafdeling tot 22.00 uur. Om 18.10 uur stond ik weer buiten. Alles regegeld, Alles digitaal via een iPad, en een bevestiging via email had ik ook al binnen.

En verdomd, ‘s avonds rond 22.00 uur werd ik gebeld dat de laptop klaar is om opgehaald te worden. Gisteren, zondag. Ongelofelijk. Wat een service. Een wat een beleving. Er is geen ander merk die dit zo regelt. Ik ben weer helemaal om. Ik ben nog steeds geen fan van IOS, ghe 🙂 maar ik snap nu weer waarom Apple zo aan de weg timmert. Ze zijn gewoon een fucking modern merk zoals dat hoort anno 2015.

Sitback weer aan het werk
Ok aan de slag nu…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken