skip to Main Content
+31 6 21 822 443 Sitback uses Telegram
Sitback Accepteert Weer Bitcoin En Litecoin

Sitback accepteert weer bitcoin en litecoin

Hoera. Sitback accepteert weer betalingen via bitcoin of litecoin. Gewoon omdat het kan. Sinds 22 februari 2019 kunt u Sitback, na het leveren door mij van mooi uitgewerkte ontwerpjes, betalen in litecoin of bitcoin. Bitcoin is de standaard. Litecoin is een van de beste altcoins.

‘Weer’ zegt u. Klopt. Ik heb het al eens eerder geprobeerd. Dat was nog geen groot succes. Drie transacties met bitcoin in 1,5 jaar was het resultaat haha. Ik verloor mijn aandacht een beetje en ben uitgestapt etc. Sinds 2017 ben ik weer terug in het kamp van enthousiastelingen wat betreft bitcoin. Voornamelijk litecoin. Het was een ‘geinige’ leerweg naar dit moment toe. In de afgelopen maanden heb ik veel gelezen en getest. Want omgaan met bitcoin en altcoins vergt momenteel zeker je volle aandacht. ‘Weet wat je doet’. Maar dat is juist prima. Omgaan met fondsen wordt weer iets waarbij je nadenken moet.

Decentralisatie.
Kortom, hoe mooi zou het zijn om de tussenpartij niet meer nodig te hebben? Ik ben er helemaal klaar voor. Met bitcoin en litecoin is dat nu al mogelijk. Elk goedgekeurde betaling is veilig en onherroepelijk. Prachtig. Een misverstand is dat bitcoin transacties niet te achterhalen zouden zijn. Klopt niet. Elke transactie staat duidelijk vermeld in het grootboek dat blockchain heet. Daarnaast zijn de mogelijkheden van de blockchain zo uitgebreid en cool. De techniek van de blockchain staat nu nog in de kinderschoeneen. De ontwikkelingen gaan razendsnel.

Waarom bitcoin en litecoin?
Aangezien bitcoin de laatste jaren erg gegroeid is, zijn de transactiekosten ook gestegen. Als het ware ontploft helaas. De verwerkingssnelheid van de bitcoin op zijn blockchain is te traag geworden. Maar dat was van het begin al bekend. Er wordt nu aan een oplossing gewerkt middels het Lightning Network. We gaan het zien.

QR code opvragen
Vandaar dat ik adviseer om in litecoin transacties te doen. Zelf heb ik er goede ervaringen mee. Gaat gewoon erg snel. Litecoin wil het betere en snellere broertje van bitcoin zijn. Bitcoin is goud. Litecoin het zilver. Wil je meedoen en een betaling via crypto aan Sitback doen. Laat het me weten. Ik stuur je de QR code toe en de rest gaat vanzelf. Lijkt mij top.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken