skip to Main Content
+31 6 21 822 443 Sitback uses Telegram
Sitback Ontwerp Nieuwe Huisstijl Voor Systeemkracht

Sitback ontwerp nieuwe huisstijl voor Systeemkracht

Systeemkracht heeft een nieuwe huisstijl. Gemaakt door Sitback.

Via via is Systeemkracht bij Sitback terecht gekomen. Op zoek naar een nieuwe huisstijl en website. Altijd heerlijk om te mogen doen. Zo ook nu. Sitback heeft als eerste een nieuw Systeemkracht-beeldmerk ontworpen. Krachtig, speels met een link naar natuur. En in twee primaire kleuren. Rood en groen.

Dit nieuwe beeldmerk heb ik gebruikt voor het maken van de Systeemkracht huisstijl. Het briefpapier en de visitekaartjes. De visitekaartjes wijken iets af qua kleurgebruik. Ze zijn geheel in rood opgebouwd waarbij de tekst en het beeldmerk in wit staan. Lekker krachtig en duidelijk. Machtig mooi als u het mij vraagt.

De [ut_highlight color=”#ffffff” bgcolor=”#0b72e7″]responsive wordpress website[/ut_highlight] volgde meteen daarna. Sitback heeft de gehele huisstijl doorgevoerd binnen de site en alle beschikbare content geplaatst. Inclusief vet coole Facebookfeed. Zo voorkomen we dat je alles dubbel moet invoeren en posten. Alles past nu heel mooi bij elkaar. Stationery en website zijn echt één geheel.

U kunt de nieuwe website via deze link eens bezoeken. En wie weet vindt u zelfs een workshop die u bevalt.

Het was weer een heerlijk project te doen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken