skip to Main Content
+31 6 21 822 443 Sitback uses Telegram & Signal

Huisstijl Raaf en Koekoek met WordPress site

Het heeft even geduurd, maar de nieuwe Sitback websie is bijna klaar. Ik kan vanaf nu weer het een en ander gaan melden via het nieuwe Sitback Blog. Onder andere dat, sinds een paar weken al, de nieuwe huistijl en website van Raaf en Koekoek opgeleverd is. En met trots mag ik wel zeggen.

Raaf en Koekoek. Op het web ook snel te vinden onder rekk.nl. Raaf en Koekoek werkt samen met jou aan vernieuwing en persoonlijke groei. Ook voor bedrijven. En allemaal vanuit het positief denken. Of Sitback daar een logo en huisstijl bij kan bedenken. En of.

De naam Raaf en Koekoek geeft meteen erg veel inspiratie. Duizend en 1 ideeën natuurlijk. Uiteindelijk hebben we in goed overleg (zoals raaf en koekoek zo mooi heeft gezegd: co-creatie) een definitieve keuze kunnen maken. Het doel van Sitback was om een stijl door te voeren waarbij geen gebruik wordt gemaakt van poespas. Geen slagschaduw, geen verloop en dergelijke. Strak, retestrak, maar wel met een smoel en sfeer. Flat design. Vandaar het gebruik van twee moderne en goed herkenbare kleuren. Chique groen en grijs met een blauw-zweem. Super.

Het briefpapier is digitaal. Raaf en Koekoek verstuurt mooie pdf’s. De visitekaartjes zijn wel gedrukt. En de website is gemaakt in wordpress waarbij de gehele huisstijl consequent is doorgevoerd (pssst, hier heeft het logo wel een minieme slagschaduw). En u ziet het al. Beelden. Hele mooie en sprekende beelden. Zij doen goed het werk. Goed beeldmateriaal is zo belangrijk anno 2014. Dat zit hier wel snor. Kortom, Sitback is erg trots op het resultaat. En de klant gelukkig ook. Ze hebben er zelfs een bericht aan geweid binnen de nieuwspagina op de website. Kicken.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken